Zorgverzekering overzicht 2018

Zorgverzekering met vrij zorg keuze

Veel Nederlanders denken dat ze vrije zorgkeuze hebben. Maar wist je dat maar 8% échte vrije zorgkeuze heeft? Met een OHRA Zorgverzekering kies je altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal. Kies in 2018 ook de OHRA Zorgverzekering. Onze premie is € 107,95 per maand.

zorgverzerzekering 2018

Studenten zorgverzekering

Als student of young professional wil je natuurlijk een zorgverzekering die bij jouw levensstijl past. Je bent jong en je wilt niet teveel betalen. Aan de andere kant wil je wel goed verzekerd zijn als er iets gebeurt, bijvoorbeeld als je een ongeluk krijgt, als je naar het ziekenhuis of naar de tandarts moet. Besured biedt de zekerheid die je zoekt. Bij Besured doen we alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we geen duur callcenter of groot kantoorpand nodig hebben. Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten en young professionals.

Zorgverzekering voor ZZP’ers

Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect.nl voor staat. Dit betekent dat ZorgDirect.nl continu op zoek is naar verbeteringen in het product en de dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij haar verzekerden helpt om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Voor zzp’ers en professionals
ZorgDirect.nl biedt vanaf 2017 specifieke diensten/producten voor zzp’ers en professionals.

Bereken je zorgverzekering premie

Zorgverzekering van CZ

Bij CZ geloven we dat zorg verzekeren meer is dan nota’s vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service.

zorgverzekering vergelijken

ONVZ Zorgverzekeraar

In tegenstelling tot onze concurrenten is ONVZ geen prijsvechter. ONVZ is een zorgverzekeraar die zich met name onderscheidt met Keuzevrijheid en topservice. In tegenstelling tot vele concurrenten met natura en combinatiepolissen, kunnen klanten van ONVZ met een 100% restitutiepolis zelf hun eigen arts, ziekenhuis of specialist kiezen. Dat is de grote kracht van ONVZ.

zorgverzekering 2018

Hema zorgverzekering

Wie kiest voor de verzekeringen van HEMA, kan jaarlijks een fors bedrag besparen. Bij HEMA beheert de klant zelf zijn/haar verzekeringen. Klant worden, een polis aanpassen of een adreswijziging doorgeven hebben we zo makkelijk gemaakt dat onze klanten dat zelf kunnen. Daardoor kunnen wij onze kosten laag houden en de klant voordelige verzekeringen aanbieden. Kwaliteit voor een goede prijs. Dat is echt HEMA.

Zorg 300x250 II

Anderzorg.nl

Al acht jaar de laagste zorgpremie van Nederland! Anderzorg – Zorgverzekering.

Zorgverzekering CZ Direct

CZdirect is een voordelige ziektekostenverzekering met een lage premie en een uitgebreide dekking. Als je ons vergelijkt met andere zorgverzekeraars, zie je meteen de grote verschillen. Je betaalt bij ons namelijk alleen voor de zorg die je nodig hebt. En omdat we een online zorgverzekering zijn, regel je alles via internet of je smartphone. En dat is extra goedkoop.
Dus wil je goed maar wel betaalbaar verzekerd zijn? Kies dan vandaag nog CZdirect.

zorgverzekering overzicht

Postcode Zorgcollectief

Iedereen kan via het Postcode Zorgcollectief een goede zorgverzekering afsluiten met vrije zorgkeuze. Door deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering krijgt u een korting tot 30% en bent u uitstekend verzekerd bij Delta Lloyd.
Het Postcode Zorgcollectief is gestart omdat we geloven dat we samen sterk zijn. In ons collectief sluiten we niemand uit omdat we geloven dat iedereen recht heeft op betaalbare zorg. Dus of u nu een baan heeft, ondernemer, werkzoekende, student of gepensioneerd bent: bij het Postcode Zorgcollectief is iedereen welkom met een postcode.

zorgverzekering 2017 vergelijken

De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland heeft bijna 570.000 verzekerden in Nederland. Klanten kiezen voor ons vanwege de uitgebreide vergoedingen en onze uitstekende klantenservice. Daarom bent u bij De Friesland verzekerd van de beste zorg. Kies voor één van onze basisverzekeringen en breid deze eventueel uit met een aanvullende verzekering of een aanvullende tandartsverzekering. Bereken binnen 2 minuten uw premie.

Unive Zorgverzekering

Unive Zorgverzekering en Schadeverzekeringen.Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klantcoöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

Zorg Regulier 300x250

Zorgverzekering goedkoop

De laagste maandpremie van Nederland

ZEKUR is al 9 jaar de goedkoopste van Nederland, je sluit je basisverzekering af voor € 92,- per maand met een wettelijk vastgesteld eigen risico van € 385,-. Met een eigen risico van € 885,- betaal je slechts € 77,- per maand.

zorgverzekering goedkoop

Salland Verzekeringen

Salland Verzekeringen zet zich in voor uw gezondheid

Wij vinden toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Salland Verzekeringen heeft geen winstoogmerk. Een groot deel van uw premie zorgverzekering investeren wij direct weer in goede zorg.

2014-2015 Zorg Direct 300x250

PNOzorg

PNOzorg is een toonaangevende specialist in zorgverzekeringen. PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot de beste zorgverzekering van Nederland. Veel mensen die de pakketten en vergoedingen van PNOzorg zien, stappen meteen over naar PNOzorg. Iedereen kan zich bij PNOzorg verzekeren. Van oudsher bestaat de doelgroep uit “creatief Nederland”. Denk hierbij aan alle mediabranche (waaronder omroepen als RTL en NOS), de reclamebranche, de marketingbranche, en developers. Maar ook kunstenaars, architecten, fotografen, adviseurs, onderzoekers, ontwerpers en meer. Daarnaast richt PNOzorg zich op ondernemers, waaronder ZZP-ers.

Bespaar 10% op uw premie

Een uitstekende zorgverzekering met de hoogste korting. Dat is wat we u bieden. Ook in 2018 kunt u kiezen uit een luxe kado of tot 10% korting op uw basisverzekering. Kijk snel wat uw voordeel is.

Zorgverzekering premieberekening

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u natuurlijk de beste zorg. Met een verzekering van Delta Lloyd hebt u zelf de regie over de beste zorg. Daarnaast profiteert u van veel extra services.

zorgverzekering 2017 vergelijken

Prolife, de Christelijke zorgverzekeraar

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God.

Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt.
Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

ZorgverzekeringExperts.nl is gecertificeerd lid van WebwinkelKeur; het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten – online kopen bij betrouwbare webwinkels.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk