Gezondheidsproducten, Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen

Gezondheidsproducten – Zorg goed voor jezelf

Ben je op zoek naar een uniek en veilig gezondheidsproduct of medisch hulpmiddel? Er is voor elk wat wils op deze web winkels overzicht te vinden, van opticiens tot hulpmiddelen voor ouderen, en van zorgtoeslag online te berekenen tot lichttherapie.

Een goede gezondheid is voor iedereen het belangrijkste dat er is

Producten en diensten in de zorg worden echter steeds duurder, waardoor het loont om bij de diverse online web winkels te kijken waar je je producten voordelig kunt bestellen. We hebben voor ons bezoekers een aantal special, zorgvuldig gekozen web winkels geselecteerd. Bekijk hieronder ruime keuze aan Gezondheidsproducten!

Geneesmiddelen en Medische hulpmiddelen

Wat u ook kiest uw zorg is bij ons in goede handen. Wij gaan door waar anderen stoppen. Zorgverzekering Experts

ErgonomieWinkel.nl

ErgonomieWinkel.nl biedt ergonomische producten ter preventie van RSI en andere computer gerelateerde kwalen. Tevens beschikt ErgonomieWinkel.nl over expertise over de producten.

ErgonomieWinkel.nl biedt kansen doordat ze uitsluitend A- producten leveren en een zeer klant gericht beleid voeren en hier mee al 12 jaar een goede reputatie opgebouwd hebben.

ergonomische producten

Drogisterij Plus

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby’s en kinderen. Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.

drogisterij

Dokteronline

Dokteronline.com is een online dokterservicedienst en geen online apotheek of internetapotheek. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt een bezoeker desgewenst in online contact met medische specialisten en/of apotheken.

Dokter online

Depend

Depend is ontwikkeld om u alle bewegingsvrijheid te bieden en heeft een uitgebreid assortiment absorberende producten voor licht tot zeer zwaar urineverlies. De producten van Depend geven niet alleen een fris en droog gevoel, maar zijn ook zeer betrouwbaar en discreet. Op depend.nl kunt u uw producten snel en eenvoudig bestellen. Besteld u voor 22.00 uur dan wordt uw bestelling discreet de volgende dag bezorgd

absorberende producten voor licht tot zeer zwaar urineverlies

Dentsend.nl

Dentsend is Nederlands eerste echte online tandartsenpraktijk. In ons assortiment vindt u diverse, hoogwaardige producten van gevestigde merken voor thuis tegen scherpe prijzen, die het gebit sterk, mooi en gezond maken en houden. Ook hebben wij de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen zoals bleeksets, knarsbitjes en gebitsbeschermers, die door ons tandtechnisch lab worden gemaakt. Door onze unieke online bleekmethode kunnen wij ook als enige van Nederland de professionele bleekgels aanbieden om thuis tanden te bleken. Dit door de samenwerking met de tandarts, echter zonder het tarief van de tandarts.

tanden te bleken

Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel verkoopt een breed assortiment aan producten die ouderen in staat stellen om zelfstandig oud te worden. Het brede productaanbod bestaat onder andere uit bed tafels, stoelen, rollators, loopstokken en keuken hulpmiddelen. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor ouderen en spelen in op de groeiende vraag naar ergonomische hulpmiddelen om deze doelgroep langer zelfstandig te kunnen laten leven.

Zorgthuiswinkel importeert haar artikelen direct van hun leverancier in Engeland. Hierdoor zijn zij in staat om zorgartikelen tegen een voordelige prijs aan te bieden.

rollators, loopstokken en keuken hulpmiddelen

Hans Anders

Hans Anders is al bijna 30 jaar de grootste opticien van Nederland en sinds begin 2011 de enige grote optiek- keten met een eigen webshop voor brillen, lenzen en zonnebrillen.
Wij willen dat de juiste oplossingen voor zien en horen altijd voor iedereen toegankelijk zijn. Deze missie maken we dagelijks waar door iedere klant de juiste (zonne)bril, lenzen of hoortoestel te bieden tegen een voordelige prijs. Bij Hans Anders kan de klant rekenen op kwaliteit voor een lage prijs.
In de webshop bieden wij een groot en steeds wisselend aanbod monturen voor brillen op sterkte.

brillen, lenzen en zonnebrillen

Hulpmiddelwereld.nl

Hulpmiddelwereld.nl is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Haar webwinkel biedt naast meer dan 900 producten een uitstekende service naar onze klanten. Sinds 2011 is Hulpmiddelwereld.nl dan ook officieel erkend door de Thuiswinkelwaarborg. Dit geeft aan dat het bedrijf zich houdt aan alle wettelijke eisen en de kwaliteit waarborgt.

De webshop is overzichtelijk ingericht door het gebruik van diverse categorieën welke worden weergegeven door afbeeldingen. Ook zijn alle producten door middel van foto’s en omschrijvingen goed te bekijken.

Naast hulpmiddelen zoals grijpers, rollators, drinkbekers, douchestoelen etc. kunnen er ook scootmobiels worden aangeschaft. Kortom heeft u iets nodig? Ga dan naar www.hulpmiddelwereld.nl.

hulpmiddelen voor ouderen

Visiondirect.nl

Visiondirect.nl is een leidende online retailer in contactlenzen. Visiondirect.nl biedt een uitgebreid assortiment in dag, maand, tweewekelijkse en gekleurde lenzen. Ook biedt Visiondirect.nl contact lensoplossingen en oog verzorgingsproducten, voor scherpe prijzen! De verzending van Visiondirect.nl is zeer snel door de samenwerking met DHL Express.

contactlenzen

AfvallenMetNederland.nl

AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen onder begeleiding van de diëtiste van AfvallenMetNederland.nl. Afvallen en gezonder leven is iets wat tegenwoordig veel onder de aandacht staat. Al vijf jaar helpt AfvallenMetNederland.nl deze hierbij. AfvallenMetNederland.nl heeft jaarlijks ruim 170.000 bezoekers en heeft ruim 150.000 actieve leden in het bestand.

Afvallen

Flapoorstickers.nl

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat men zonder operatie geen last meer heeft van flaporen. Het is een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese die de oren in de juiste positie houdt.

De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, het is volkomen pijnloos en zonder bijwerkingen! Zo heeft u geen dure en pijnlijke operatie meer nodig!

flapoorstickers

Oogvoororen.nl

Oogvoororen.nl is de eerste audicien die zich geheel richt op het online bedienen van mensen met gehoorproblemen. De belangrijkste producten die Oogvoororen.nl aanbiedt zijn hoortoestellen, hoorversterkers en accessoires. OogvoorOren.nl is de eerste audicien aan huis die volledige transparantie geeft in de prijzen en voorwaarden van hoortoestellen. De prijzen zijn tot 50% goedkoper dan bij concurrenten.

hoortoestellen, hoorversterkers en accessoires

Rollatorgoedkoop.nl

Rollatorgoedkoop.nl is onderdeel van Slaaptextiel. Slaaptextiel is in 2006 gestart met de webwinkel Slaaptextiel.nl. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met diverse hulpmiddelen. Door de groeiende vraag naar rollators is Slaaptextiel begin 2013 gestart met een aparte webshop voor rollators en accessoires genaamd Rollatorgoedkoop.nl. Bij Rollatorgoedkoop.nl zijn er al rollators verkrijgbaar vanaf € 50,-. Inmiddels heeft Rollatorgoedkoop.nl zeer veel kennis opgedaan en kan de klant voorzien worden van een deskundig advies.

rollators en accessoires

NewFigure Clinics

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor consumenten via hun pc elk gewenst streefgewicht kunnen behalen.
Online afslanken is een dienst om aan consumenten aan te bieden, zodat zij volgens een professionele afslankbehandeling kunnen afslanken zonder reistijd of verplichte afspraken in de praktijk van NewFigure Clinics.
Reeds 41560 cliënten hebben hun streefgewicht succesvol bereikt.
Medische patiënten kunnen ook gebruik maken van deze online afslankmethode.

afslankprogramma

Zogetest.nl

Zogetest.nl biedt een compleet assortiment aan thuistests aan. Dit zijn producten waarmee thuis de gezondheid getest kan worden. Dit kunnen tests zijn op het gebied van cholesterol, diabetes, soa, zwangerschap, vruchtbaarheid, allergieën en nog veel meer. Alle tests zijn veilig, betrouwbaar en beschikken over het CE keurmerk.
De tests van Zogetest.nl zijn gericht op het snel inzichtelijk krijgen van de gezondheid. Bij de meeste tests is binnen 10 minuten de uitslag bekend en is het duidelijk hoe hoog het cholesterol gehalte is of waar iemand allergisch voor is.

gezondheid getest

Voordeeldrogisterij.nl

Voordeeldrogisterij is een webshop waar keuze en voordeel de sleutelwoorden zijn. Tegen een zeer lage prijs hebben klanten de keuze uit een breed assortiment van A-merken op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak.
Elke week worden er prijsacties en aanbiedingen gelanceerd die geheel in lijn zijn met de trends op de markt.

verzorging, gezondheid en schoonmaak.

Uw-Rollator.nl

Uw-Rollator.nl is dé gespecialiseerde rollator webshop van Nederland. Deze online speler koppelt een uitgebreid assortiment rollators en rollator accessoires met de meest uitgebreide informatie verstrekking van het internet. Bij Uw-rollator.nl gaan kwaliteit, betaalbaarheid en service hand in hand

Uw-Rollator.nl is de nieuwe online rollatorwinkel van Nederland die er voor staat om de mobiliteit van mensen te vergroten. Naast de nieuwste hippe design rollators, biedt Uw-Rollator.nl ook oude vertrouwde standaard modellen. Dit brede aanbod combineren Uw-Rolattor.com met uitstekende service en advies op maat. “Wij willen inspelen op de groeiende vraag van senioren om hun mobiliteit en zelfstandigheid langer te behouden. Hierbij zien wij dat onze doelgroep prijsbewust te werk gaat, maar kwaliteit en design ook erg belangrijk vinden. Zij willen zich goed informeren en waar het nodig is ook goed laten adviseren. Onze focus ligt dan ook op service en informatieverstrekking via de webshop, maar ook via de telefoon en de chat op onze webshop.” zegt Rob de Bonth, één van de ondernemers achter Uw-rollator.nl.

Rollator kopen?

Voor een professionele mondverzorging

Tandonline.nl is dé webshop op het gebied van tandheelkunde en mondverzorging. Tandonline.nl is opgericht en wordt gedragen door tandartsen en mondhygiënisten die doorlopend zoeken naar de beste producten voor een optimale mondverzorging van hun patiënten.

Tandonline.nl laat zich voortdurend adviseren door professionals. Tandonline.nl levert producten van alle grote merken en streeft naar een groeiend assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor een optimale mondverzorging. Daarnaast geeft Tandonline.nl advies en informatie over het nut van diverse producten bij mogelijke aandoeningen.

tandheelkunde en mondverzorging

Contactlenzen-optica

Contactlenzen-optica biedt een groot scala aan producten aan binnen de markt van contactlenzen en bijhorende accessoires. Met haar uitgebreide assortiment van meer dan 200 verschillende producten, kan Contactlenzen-optica voorzien in iedere behoefte. Contactlenzen-optica is een onderdeel van de organisatie Alensa, die verschillende contactlenzenwinkels exploiteert in heel Europa. Contactlenzen-optica heeft als doel om alle topmerken van contactlenzen te leveren tegen de laagste prijs in de markt, in combinatie met de beste klantervaring.

Contactlenzen

Podobrace.nl

Podobrace.nl is binnen 2 jaar uitgegroeid tot de leidende webshops voor alle soorten (sport)braces en hulpmiddelen. Zij bieden alle topmerken braces die er op dit gebied te krijgen zijn. De allerbeste producten, geselecteerd door specialisten. Al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt. In de webshop staan alleen de veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van spieren, banden en gewrichten te voorkomen.

braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen

Weight Watchers Online

Weight Watchers introduceert het nieuwe ProPoints Plan: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe ProPoints Plan is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo’s, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.

voedingsprogramma

Vitamins.nl

Vitamins.nl verkoopt producten voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Van proteïne shakes voor sporters tot detox drankjes voor feestgangers. En nog veel meer! Vitamins.nl heeft ruim 40 000 vitamines, mineralen, kruiden, theeën, homeopathie en voedingssupplementen online en bestelbaar. Ook is er keuze uit 28 000 drogisterij producten. Vitamins.nl onderscheidt zich van de concurrentie door bij iedere bestelling altijd een cadeau weg te geven

Vitamins is tevens leverancier van AMISET producten. AMISET producten zijn hoogwaardige voedingssupplementen en functionele voedingsproducten die het lichaam stimuleren om fit en gezond te blijven.

vitamines, mineralen, kruiden, theeën, homeopathie en voedingssupplementen

Optimaalwater

De waterfilters filteren bacteriën, medicijnresten en het door waterbedrijven toegevoegd chloor uit het water. De water vitalisators brengen water terug naar haar oorspronkelijke structuur waardoor het beter opneembaar is door lichaamscellen. Bovendien zijn enkele apparaten in deze shop voorzien van mineralen cartridges waardoor mineralen die van nature voorkomen in water worden toegevoegd. Ofwel, water zoals het door de natuur bedoeld is.
Alle producten zijn altijd uit voorraad leverbaar binnen 1 werkdag. Optimaalwater.nl is sinds 2011 gestart als online shop om twee concepten in de Benelux te promoten:
– losse waterapparaten om mee te nemen onderweg (sporten, vakantie etc.)
– duurzame waterapparaten thuis en op kantoor (al dan niet aangesloten op de waterleiding)

water filteren, ioniseren en vitaliseren

Winkelglutenvrij.nl

Winkelglutenvrij.nl (WGV) richt zich exclusief op mensen die last hebben van een gluten allergie of een gluten intolerantie. Een andere omschrijving voor deze aandoening is coeliaki.
Deze mensen zijn op zoek naar voedingsmiddelen zonder gluten. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasan tarwe. Gluten zit ook in producten die van deze granen zijn gemaakt. Denk aan brood, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart. Het zit ook verstopt in producten waar je het niet direct in verwacht. Bijvoorbeeld in de ingrediënten van soepen (bindmiddel, vermicelli of vlees), in sauzen, sommige snoepjes en bier. Gluten veroorzaken problemen met de dunne darm, deze problemen kunnen resulteren in diverse lichamelijke klachten.
WGV presenteert op haar site het grootste online assortiment aan glutenvrije producten van Nederland.

voedingsmiddelen zonder gluten

ZorgverzekeringExperts.nl is gecertificeerd lid van WebwinkelKeur; het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten – online kopen bij betrouwbare webwinkels.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk